MONDHARMONICALESSEN.COM

 

MASTERCLASS MARK HUMMEL 

MASTERCLASS HARMONICA met MARK HUMMEL (USA)

Met trots melden we U dat Grammy-genomineerde, Blues Award-winnaar Mark Hummel in Mechelen een mondharmonica workshop komt geven. Deze Californische mondharmonica gigant is een echte Blues Survivor en road warrior. Over de jaren heeft hij zijn eigen kenmerkende mondharmonica-geluid ontwikkeld - een subtiele combinatie van toon, frasering en attack gecombineerd met een sterk gevoel van swing.

Deze workshop handelt over diatone en chromatische mondharmonica en is zowel geschikt voor beginners als voor ervaren spelers.

Na de workshop volgt er nog een klein concert. Het is in een kleine intieme setting en de ruimte is gelimiteerd op 30 personen.

 

START februari  2021  meer info volgt

Waar?

KAfee Zapoi in de O.L.V. straat 115, 2800 Mechelen (zaal onder het café)

Welke mondharmonica heb ik nodig om de lessen te volgen?

Breng best enkele mondharmonica's mee.

Hoe moet je inschrijven?

U Vult onderstaand formulier in. 

HET INSCHRIJVINGSGELD KUNT U STEEDS OVERMAKEN AAN Frogs For Snakes N.V. OP REKENINGNUMMER BE48 7360 5746 8827 (BIC KREDBEBB )MET VERMELDING "mASTERCLASS MARK Hummel".

 

LET OP!!! UW INSCHRIJVING IS PAS DEFINITIEF NADAT WIJ UW BETALING ONTVANGEN HEBBEN EN DIT VOOR AANVANG VAN DE CURSUS. ER WORDT VOORRANG GEGEVEN AAN MENSEN DIE HEBBEN BETAALD. BIJ HET BETALEN VAN HET CURSUSGELD GAAT U AUTOMATISCH AKKOORD MET DE VOORWAARDEN VAN Frogs For Snakes N.V.

Mark Hummel Masterclass